Muismatten van Sleevy

Bij Sleevy vindt u de mooiste muismatten tegen aantrekkelijke prijzen en gratis verzending. Een muismatje verhoogt het gebruiksgemak van de computermuis, door bewegingen gemakkelijker te maken. Dit voorkomt haperingen tijdens het bewegen van de cursor en optimaliseert de snelheid van je computermuis. Daarnaast is een muismatje een schone ondergrond, die voorkomt dat er veel vuil in- en op de muis komt dat de werking van de muis kan beïnvloeden.

Grote muismatten

Gebruik je je muis vooral om te gamen, dan heb je hier vast en zeker een speciale gaming muis voor, cruciaal voor iedere gamer. Hoe zonde zou het zijn als de eigenschappen van die muis verloren gaan doordat je niet het juiste producyt gebruikt? Bij het spelen van games is een muis met hoge precisie en snelheid erg belangrijk en de juiste product kan er voor zorgen dat je het beste uit je muis haalt.

grote muismat zwart

Ergonomische muismat

Heeft u weleens last van uw pols wanneer u veel met uw computermuis heeft gewerkt. Bij Sleevy vindt u ergonomische muismatten ter ondersteuning van uw pols met natuurlijk de keuze uit vele leuke designs. De polssteun zelf heeft een foamvulling, wanneer uw pols hierop steunt dan zal deze indeuken waardoor u op een natuurlijke wijze uw computermuis kunt gebruiken zonder dat uw pols veel moet buigen. Wanneer uw pols niet meer op de muismat steunt dan deukt het foam uit en neem zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Ook deze mat heeft een antislip laag aan de onderzijde voor een goede grip op gladde ondergronden.

Muismat kopen bij Sleevy

Een muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols rust op een kussentje en geen last krijgt van kramp in je hand. Dat is ook een voordeel voor een gaming-muismat als je een fanatieke gamer bent. Je wilt tenslotte niet dat je hand oververmoeid raakt als je bezig bent met een spannende shooter-game. Verder moet je deze muisonderlegger beschikken over een gladde ondergrond om je muis snel in de juiste richting te bewegen.