Modern schilderij online kopen

Hoe krijgt Artello het voor elkaar om zulke prachtige canvas schilderijen  modern te verkopen. Het antwoord is dat wij onder andere gebruik maken van ons eigen netwerk van talentvolle kunstenaars uit binnen en buitenland. Wij werken direct samen met de schilder kunstenaars en wij geven uw schilderij in opdracht bij de geselecteerde specialist. Bovendien verkopen wij onze schilderijen online en besparen op die manier op uitgaven voor veel personeel etc.

De kunstenaars die voor kunst voor in huis werken hebben ook hun eigen galeries en ze gebruiken de tijd die zij over hebben om mooie olieverfschilderijen voor onze online schilderijenshop te schilderen. Tevens kiezen wij in ons assortiment voor een groot aantal motieven gebaseerd op hun eigen creatieve portfolio’s, wat er weer voor zorgt dat wij een mix in onze schilderijenwebshop hebben die ongeevenaard is in de benelux en Duitsland. Voor u betekent dit dat wij in staat zijn om prachtige kunst voor aan de muur, goedkoop te kunnen aanbieden – zeer voordelige schilderijen in ieder gewenst formaat en met een 100% prachtig garantie, anders komen wij het schilderij gratis ophalen. Wij durven zelfs te zeggen dat dit pas service is die niet geevenaard wordt!

Dat de schilderijen prachtig en voordelig zijn, betekent ook dat ze van topkwaliteit zijn. Alle materialen die gebruikt worden om onze schilderijen te schilderen zijn van de hoogste kwaliteit of zelfs museum kwaliteit. Dit geldt voor zowel het schilderdoek waarop gewerkt wordt als de olieverf waarmee geschilderd wordt alsook de spielatten die wij gebruiken die een dikte hebben van 7cm x 5cm en drie dubbel verlijmt zijn. De doeken waarop geschilderd wordt zijn blindramen met een dikte van 5 x 7 cm, en gemaakt van driedubbel verlijmt hout uit Duitsland.

Moderne schilderijen

Ben je dus op zoek naar een schilderij en heb je deze nog niet gevonden? Neem dan even een kijkje tussen de bovenstaande schilderijen die wij op dit moment aanbieden. Dankzij het grote aanbod is de kans groot dat er wel iets voor je tussen zit. Zie je er geen handgeschilderd schilderij naar wens tussen zitten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Dan bespreken we direct wat voor jou misschien de mogelijkheden zijn qua een zelf aangeleverd design.