laptoptassen en laptophoezen

De prachtige 15,6″ laptop is eindelijk binnen gekomen, nu wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een laptophoes 15,6 inch met een leuk design. De 15,6″ laptophoezen van het merk Sleevy geven de nodige bescherming aan uw waardevolle laptop en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs, hier moet toch wel een leuk design bij zitten?

laptoptas 15,6 inch Sleevy

De 14 inch laptophoezen met ritssluiting bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden.

Hoogste kwaliteit
Daarnaast gaat het niet alleen om de bescherming aan de buitenkant, maar ook om de kwaliteit van het materiaal aan de binnenkant. Dit is namelijk waar de laptop dag in dag uit tegenaan wrijft. Ook hiervoor hebben we bij onze producten gekozen voor materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit bestaat uit foam materiaal. De mate van zachtheid en gladheid zorgen ervoor dat er geen krassen op de laptop ontstaan. De laptop blijft tijdens het vervoer volledig intact.