Laptophoes, laptopsleeve of laptoptas

Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van laptophoezen en laptoptassen. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Aan de hand daarvan zijn wij dag in dag uit bezig om de levering van laptophoezen en laptoptassen te optimaliseren. Het aanbod aan verschillende kleuren is daarbij zeer uitgebreid. Zowel in de meer traditionele vrouwelijke als ook de traditionele mannelijke kleuren. Wat bovendien één van de meest populaire opties is qua design, is het ontwerp met een dier. In totaal zijn er ondertussen meer dan 300 designs beschikbaar waaruit gekozen kan worden. In de loop der jaren is dit aantal steeds verder toegenomen. Van tijd tot tijd komen er steeds weer nieuwe designs bij om de creativiteit van de keuzemogelijkheden hoog te houden.

Je laptop is een kostbaar bezit. Niet alleen financieel, maar ook als je denkt aan alle bestanden en foto’s die erop staan. Goede laptoptassen zijn daarom echt een must! Een goede laptoptas moet bescherming bieden, comfortabel zijn tijdens het reizen en natuurlijk passen bij je kledingstijl. Daarnaast is de maat van laptoptassen ook erg belangrijk. Inch maten kunnen namelijk per merk en model verschillen. Meet daarom altijd even je laptop op zodat je zeker weet dat je nieuwe laptoptas past! 

Laptoptas kopen

Bent u op zoek naar een laptoptas waarmee u comfortabel, gemakkelijk en veilig uw laptop in kunt vervoeren, bij Sleevy heeft u volop keuze uit diverse modellen, maten en designs. Bij het kiezen van de juiste laptoptas is het altijd belangrijk dat u zich afvraagt wat u wenst te vervoeren, want niets is zo onhandig als een te kleine- of grote laptoptas.

Bij Sleevy vind u diverse modellen laptoptassen, deze zijn bedoelt voor diverse doeleinden en verschillen hierdoor in afmeting, compartimenten, sluiting en draagwijze. Onder laptoptassen vallen laptop rugzakken, schoudertassen, schooltassen en reistassen. Afhankelijk van uw laptopafmeting kunt u kiezen uit een 13,3″ laptoptas, 15,6″ laptoptas en 17,3″ laptoptas.

Op het gebied van designs heeft u volop keuze, namelijk meer dan 250+ designs! Van éénkleurige designs tot de meest uitbundige- en kleurrijke designs in diverse thema’s als; dieren, steden, bloemen, cartoons en nog veel meer.