Groot schilderij kopen

Ben je op zoek naar een groot schilderij? We hebben alle schilderijen in diverse maten, daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Grote schilderijen geven je interieur meteen een heel andere uitstraling. Je maakt een statement met een groot krachtig schilderij. Een groot schilderij springt direct in het oog en is een bepalend element in je interieur.

Grote schilderijen online kopen

Grote schilderijen zullen er voor zorgen dat uw lege muur oppervlakte meteen de ruimte een warme uitstraling geeft. Dit is zowel voor een groot olieverf schilderij woonkamer of een schilderij groot voor in uw slaapkamer. Binnen alle stromingen van ons assortiment kunt u zelf kiezen en het schilderij formaat bepalen. Wilt u een met de hand geschilderd olieverf schilderij van groot formaat, maatwerk schilderijen zijn de ideale grote schilderijen die perfect passen.

• Hedendaagse kunst
• Van realistisch tot figuratief en abstract
• Voor zowel huur als koop
• Uniek van Nederlandse kunstenaars
• Voor uw woning of kantoor

Luik schilderij kopen als groot schilderij

Wanneer u een grote muur/wand heeft dan is een meerluik schilderij een perfecte keuze om uw muur mee te versieren. Bij Artello vindt u grote luik-schilderijen met een breedte afmeting van bijna 2 meter! Bij deze grote luik schilderijen dient u natuurlijk ook nog ruimte tussen de luikdelen te laten waardoor het schilderij nog groter lijkt. 

luik schilderij bij Artello